Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2010 09:39 - Омръзна ми!
Автор: apoptygma Категория: Политика   
Прочетен: 5436 Коментари: 10 Гласове:
0



Не на циганския терор!

Господа управляващи, отворете си очите за истината и престанете да ни убеждавате в противното – циганският терор е факт и ежедневие. Всеки ден загиват българи – интелектуалци, възрастни хора, деца, младежи. Други бягат, изоставят домовете си и бягат, за да се спасят от развилнели се цигански банди, оскотели и подивели от липсата на контрол в Държавата. Къде е полицията, да защити имуществото, сигурността и живота на тези българи? Това ли са прословутите безобидни  "битови скандали", които се опитвате да ни убедят, че са в основата на тези престъпления?! Битов скандали ли е банда цигани да нахлуе в дома на Боби Райнов и да го пребие с лопати и колове? Битов скандал ли е, когато беззащитни възрастни жени са завързани и умъртвени заради мизерните им пенсии? Битов скандал ли е, когато група дрогирани цигани пребиват възрастен човек в автобуса, защото им е направил забележка да не пушат? Случаите са стотици и хиляди, за голяма част от тях изобщо не се чува, те се покриват, а убийците остават безнаказани. До следващото битово престъпление, при което загиват българи.
Отворете си очите и погледнете истината. Престанете да ни залъгвате с вашия етнически мир. Такъв отдавна не съществува. Не е мир, когато цигани крадат, колят, изнасилват и мародерстват, а полицията не предприема никакви действия, за да ги възпре или накаже.
Достатъчно бяхме толерантни, безпристрастни и всепрощаващи. Достатъчно ни лъгахте, че циганите са дискриминирани, онеправдани, необразовани. Срещу кого е насочена дискриминацията?
Кой е дискриминиран, когато циганите струпват незаконните си постройки, където пожелаят, издевателстват над околното население и няма държавна воля, която да предприеме ответни действия? Защо за нас не може?
Кой е дискриминиран, когато циганите не плащат ток, вода и други консумативи, а на български бедни семейства и пенсионери заради една неплатена сметка същите се спират? Защо и за нас не може безплатно?
Кой е дискриминиран, когато на циганите се предоставят безвъзмездно жилища, които те превръщат в развалини и искат други? Защо циганите са вечните социално слаби? Колко социално слаби българи има, за които това не може? Кой е дискриминиран, когато цигани безплатно пътуват с градски и междуградски транспорт? Защо и за нас не може?
Защо за циганите се отпускат средства за интеграция в Държава, на която те се водят граждани? Защо за нас не се отпускат такива? Защо циганите получават безплатна медицинска помощ при липса на дори една платена вноска към здравната каса, а на нас се отказва?
Защо циганите получават доживотни социални помощи без нито един ден трудов стаж, а ние сме длъжни да плащаме тяхната издръжка с нашите данъци? Кой е дискриминиран? Не ни залъгвайте, че няма работа за тях, защото са необразовани и неграмотни. В България има толкова пустеещи паркове и градини, инфраструктурата е в окаяно състояние, земеделски земи пустеят. Вместо да се наемат чужди фирми и да им се продава българска земя, намерете работа за циганите.
Омръзна ни да плащаме за техните привилегии, а да лишаваме нашите деца. И нашите родители от достойни старини. Ако, разбира се доживеят старините си, а не бъдат заклани от вашите "питомници".
Омръзна ни лицето на България да е мръсотията, просията, захвърлените деца в кофи за боклук, да бъдем известни по цял свят с ловките си джебчии и евтините проститутки.
Омръзна ни, деца да раждат на 11-годишна възраст, а на 25 да имат по две внучета. Деца без нормално бъдеще, трайно безработни, на издръжката на българския  данъкоплатец.
Омръзна ни да ни убеждавате, че циганите имат нужда от интеграция, а интеграцията им да се изразява в защита правата на престъпници. И в парични средства усвоени от техните "защитници". Погледнете истината в очите и я произнесете на глас. За никой не е тайна, с какво се занимават тези "благотворителни" и "защитни" организации. Вместо да влеят тези пари в българското общество и образование, те ги присвояват, а резултатът е необразовано и криминално циганско население, което тероризира българските граждани. Основното образование в България е задължително. Защо не накарате вашите "питомници" да се образоват, за да имат по-добри шансове в живота, вместо да ги превръщате в майки на захвърлени деца и "битови" престъпници? Защо са тези парични помощи за посещаване на училищата от циганските деца, като не се упражнява никакъв контрол? Защо за нашите деца няма такива помощи?
Престанете да делите българските граждани на етноси. В Конституцията на Република България, същата пред която се заклехте при встъпване в длъжност, е записано, че всички български граждани са еднакви по права и достойнство пред закона, независимо от техния пол, етнос и религия. Защо едни са по-равни от другите? Защо е необходима интеграция на част от българските граждани? Живеем в свободна страна и който не може да се интегрира в обществото поради  "културните" си особености е свободен да живее в други части на света.
Кой ще плати за нашата интеграция в обкръжаващото ни ежедневие на убийства, хаос и тотална разруха на българската ценностна система? Докога ще ни вменявате вина за състоянието на селата и градовете в България, опустошени от циганските криминални банди? Докога ще ни вменявате вина, за раждането на деца от деца, които дори не са в състояние да осигурят собственото си препитание, а остават на доживотна издръжка от Държавата т.е., от нас. Защото ние плащаме за тях. Ние с нашите данъци, а не "защитниците" им, нито вие . 
Омръзна ми. Омръзна ми да ни обвинявате в "расизъм" и "нетолерантност", защото не желаем повече да ни обират и колят. Омръзна ми от цигански терор. Омръзна ми от лъжи.


Тагове:   терор,   скандал,


Гласувай:
0



1. анонимен - Циганите са последното оръжие
08.10.2010 10:19
на левичарите срещу демокрацията, която ще ги измете от сцената на историята.
цитирай
2. apoptygma - И аз така ги виждам нещата,
08.10.2010 10:27
но го обясни това на облещеното стадо глупаци, което реве ''то-ле-рант-ност!", без да се замисли, че си забива само пироните в ковчега.
цитирай
3. litceto - Интеграцията на циганите
08.10.2010 10:54
е приоритет на държавите от Източна Европа, държави като България и Румъния. Такова е изискването на Европа, включващо така наречената интеграция. Интеграция, която те самите не искат да направят, защото кой европеец иска да живее сред цигани? Благодарение на жаждата за власт, пари и охолен живот на определени хора, държавата ни се ангажира с така наречената интеграция, превръщайки Българския народ в малцинство, а в по-далечен план Източно Европейските държави, като нашата и други в циганските гета на Европа. Именно за това и склуптурата в Брюксел ни изобразяваше, като тоалетна, което само по себе си говори за това, какъв е плана и какво ще представлява България в близко бъдеще. Който и както да се жалва няма да помогне. Вече е решено благодарение на лакомията и безотговотността на снобите продали, както България така и Българския народ.

БЪДИ ЗДРАВ И ПОЗДРАВИ !
цитирай
4. анонимен - Ето нещо по темата от мен )))
08.10.2010 11:46
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=6361&sectionId=13&id=0002402
цитирай
5. apoptygma - @ litceto Тогава сигурно е вече ...
08.10.2010 12:55
@ litceto

Тогава сигурно е вече време да престанем да се жалваме, ами да действаме? Онези лайна в парламента не са богопомазани, колкото и да се опитват да внушат противното. Това, че сме част от Европа, не означава нещо фатално, стига да се води разумна и националноориентирана политика. А ако ние не им напомним, каква политика искаме, кой тогава?! Ние спим и резултатът е виден. Време е.

Поздрави!
цитирай
6. apoptygma - И още нещо -
08.10.2010 13:04
интеграцията на циганите е ''приоритет" на Източна Европа. Заложено е в плана. Естествено, че няма да се представи официално, но простото събиране на 2 и 2 показва този резултат. Как обаче да се обясни масовата ислямизация на Западна Европа? Защото вече почти без изключение положението там става подобно на това в България. И цигани има не малко. И гета. Цели квартали, в които един нормален човек не би влязъл. И там реват - интеграция!!! И там не се получава. И там местните страдат и биват законово обирани чрез "социални помощи" и какви ли не програми за пришълци. Картината скоро няма да е по-различна от българската. Но там какъв е планът?
цитирай
7. litceto - Много е просто.
08.10.2010 16:34
Като превърнат Източноевропейските държави в гета, ще натирят всички цигани от Европа там. Така хем циганите ще си имат държава, хем няма да досаждат на Европейците. Колкото до ислямизирането на Европа това вече е друга тема.

БЪДИ ЗДРАВ !
цитирай
8. анонимен - вязание крючком ажурные платья
20.10.2012 09:36
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://gd.kz/np/index.php?subaction=userinfo&user=veroArrizeRor>распродажа шубы запорожье </a> детская одежда chicco интернет магазин <a href=http://yaaaaz.ru/user/Diewayprayeli/>коктейльное платье киев купить </a> бижутерия копии брендов <a href=http://dejavu.ua/>платье красно черное </a> джинсы харьков купить ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>tablets 100mg Cheap Kamagra </a> - us Kamagra supplier :.Cheap prescription Kamagra .:<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Generic Kamagra </a> - Kamagra barata
цитирай
9. анонимен - платья в греческом стиле цены
22.10.2012 06:21
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://ilonka.ru/user/Anaenolet/>купить красивое платье большого размера </a> интернет магазины одежды в киеве <a href=http://sovetni4ok.ru/user/atmotrure/>юбки в пол купить </a> модная одежда 2012 года лета <a href=http://medved-hotel.com/index.php?subaction=userinfo&user=Fliemilywhelo>распродажа обуви в интернет магазине </a> интернет магазин одежды украина распродажа ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Increasing the sexual functionality </a> - Kamagra tablets supplier UK :.Kamagra vinden .:<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Kamagra tablets in africa </a> - Cheap Kamagra medicine
цитирай
10. анонимен - распродажи в торговых центрах
29.10.2012 05:23
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.gorogloba.ru/user/smoobbyacesse/>сайт магазина модной одежды </a> одежда <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#интернет-магазин-молодёжной-одежды-2012»>интернет магазин молодёжной одежды 2012</a> где купить майку <a href=http://skachatmusic.ru/user/Fueptvott/>легко платье </a> вязанные мужские свитера ... Удачи Всем!
.:::.
Discout 5-12% <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/#Kamagra-Oral-Jelly-suppliers-Europe»>Kamagra Oral Jelly suppliers Europe</a> - online order for Kamagra free consultation : tadalafil Cheap Kamagra 100mg : Discout re 7% <a href=http://info-kamagra.com/#get-Kamagra-online-pharmacy-online»>get Kamagra online pharmacy online</a> - www Kamagra com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apoptygma
Категория: Политика
Прочетен: 43424
Постинги: 7
Коментари: 28
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930