Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2010 11:04 - Защо го пропускате това?!?
Автор: apoptygma Категория: Политика   
Прочетен: 2183 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 24.10.2010 20:40


На псевдо-либералчетата и псевдо-защитниците на циганските права ще предложа тема за размисъл – какво означава „дискриминация” на циганите? Какво означава „интеграция”? Какво означава, че „ние (лошите българи) не им даваме шанс в живота”? Какво означава „циганите са в неравнопоставено положение”? Кой точно ги е „поставил” в такова положение? Не е ли интеграцията един двустранен процес? Не се ли ангажират и двете страни, не поемат ли задължения? Не се ли дава на циганите възможност за образование? Безплатно т.е., платено от нас, работещите? Кой е виновен, че те предпочитат да въртят гюбеци, вместо да учат? Аз ли трябва да плащам, за да развият те (евентуално) чувство за отговорност пред обществото, ама не само пред циганското? Аз ли (лошият българин) съм виновен, че на циганите не им пука, дали децата им ще учат, стига да могат успешно да просят, крадат и да си купят булка? Аз ли съм виновен, че не съм научил тези „тарикатлъци”, а вместо това съм учил български, математика, химия, физика? „Расисти” ли са работодателите, които не наемат цигани, а предпочитат някой, който може поне да си напише собственото име правилно? „Расисти” ли са, когато наемат цигани, но след като бъдат прогресивно и доказано ограбвани от тях, вече си имат "едно на ум"? Нима няма "гладни" (бедни) българи, социално слаби българи, инвалиди? На тях какво се полага и къде са техните права? Къде са моите права, защото аз плащам за тази паплач и за онази също, онази другата, която с лека ръка налива средства в "интеграцията" на циганския електорат?

Като ревете за „интеграцията” им, задавате ли си въпроса – защо? Защо имат нужда да се интегрират? Нали са български граждани? И имат права, като всички останали. И задължения май имат? Какво дават „дискриминираните” цигани на обществото, за да изискват след това? Екзотика? Диващина? Интеграцията не е даване на свръх права, а изискване да се спазват задълженията. Защо го пропускате това?!?


Тагове:   дискриминация,


Гласувай:
4



Предишен постинг

1. pin777 - Погледни пуснатите ми две теми и внимавай да не те обвинят за нещо си ... ;)
21.10.2010 11:22
Сега ще има 'равнопоставеност' или по-опростено казано и сравнено с пример. Ако някой Българин поради някаква причина убие циганин то той става най-големия престъпник и рецидивист от световен мащаб и го наказват сурово и то със 'бонуси'.
А ако циганин направи подобно нещо едва ли не го награждават , и започват да го оправдават, че е неук, бил е гладен, станало е случайно, някой го е предизвикал и подобни глупости. А кажете ми кой сега е дискриминиран ???!

http://pin777.blog.bg/drugi/2010/10/21/ubiicite-na-cigani-shte-lejat-poveche.623160
цитирай
2. apoptygma - pin777
21.10.2010 11:28
Паралелно съм чел и твоя постинг, приятелю :))) Скоро цялата либерална паплач ще изчезне от Европа. На хората им кипва бавно, но сигурно. И започват да осъзнават, какво се крие зад лукавата "политическа коректност".

Бъди здрав.
цитирай
3. genadi2000 - Чифутски боклук обяснява каква е целта на "мултикултурализЪмЪ"
01.11.2010 12:56
Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, чифутите толкова много държат на него:

Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.
........................................................................................

Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!
Добре дошли, европейци, в новият
мултикултурен "рай"!
Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните мангалите, но най-вече, за да издържате ония дегенерати, които искат да играят "водеща роля в този процес".
Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни чернилки, децата ви биват клани от мангали...Най-отгоре чифутите ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"...
Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!
...................................................................

Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apoptygma
Категория: Политика
Прочетен: 43434
Постинги: 7
Коментари: 28
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930